Goldvish a dezvaluit o noua gama de lux: Equilibrium, cu doua porturi SIM

de Cristina Enescu | 15 iulie 2011

Goldvish a adaugat o noua serie, numita Equilibrium, la portofoliul sau de handset-uri ultra scumpe. In mod surprinzator, producatorul suedez a decis sa echipeze noua gama cu doua slot-uri SIM, permitand astfel folosirea a doua numere pe acelasi device, informeaza GSM Arena.

Potrivit celor de la Goldvish, acest feature le va permite utilizatorilor sa creeze o balanta intre viata privata si cea profesionala. Cele doua porturi SIM vor facilita totodata atat folosirea unui SIM local, cat si a unui SIM din tara de origine, atunci cand user-ul calatoreste in strainatate.

Desi ne indoiam ca o persoana care ar cheltui intre 6900 si 11 000 de euro pe un telefon se gandeste sa isi reduca cheltuielile de roaming.

Dar pretul exclusivist al Equilibrium nu este determinat nici de cele doua slot-uri SIM si nici de display-ul LCD de 2.4 inchi.

Suma pentru care poate fi achizitionat este garantata de ecranul protector, din safir natural, rezistent la zgarieturi si de carcasa din titanium, otel inoxidabil sau aluminiu de inalta calitate.

Si pentru ca vorbim despre  handset-uri pentru care aspectul este esential, pe langa feature-urile mai sus enumerate, din gama Equilibrium nu poate sa lipseasca pielea si accentele cu aur de 18k sau platina.

Goldvish Equilibrium este disponibil la retailerii exclusivisti din toata lumea si pe site-ul companiei.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor