Goclever anunta Insignia 550i, primul smartphone octa-core din portofoliu (pret si Video)

de Redactia Hit | 10 noiembrie 2014

Goclever a facut pasul catre utilizarea procesoarelor octa-core prin lansarea oficiala a modelului Insignia 550i, un terminal mobil inteligent cu chipset (presupunem MediaTek) octa-core, la 1,7 GHz, 2GB RAM si care ofera un display de 5,5 inch si functie dual SIM, printre specificatiile principale.

Privit frontal, noul smartphone de dimensiuni generoase, seamana cu modelul Quantum 600 pe care HIT.ro l-a testat recent, insa are dimensiuni mai mici, datorita ecranului de "doar" 5,5 inch, fata de 6 inch cat propune phabletul Quantum 600.

Goclever Insignia 550i are o grosime de 8mm si este caracterizat in principal pe parte de design de linii drepte, tendinta estetica adoptata recent de companie si care pare sa atraga utilizatorii.

Alaturi de design, specificatiile sunt foarte bune: chipset cu opt nuclee la 1,7 GHz, GPU Mali 450MP, 2GB RAM, 8GB memorie interna, la care mai adaugam ca ecranul are rezolutie FullHD si tehnologie IPS. Camera principala a Goclever Insignia este de 13 MP, dotata cu blit, iar cea frontala de 2MP.

Bateria Goclever Insignia 550i ete de 2500 mAh, iar terminalul este dotat cu modul GPS/A-GPS, Bluetooth 4.0 LE, radio FM, port USB.

Potrivit comunicatului oficial al producatorului, Insignia 550i este disponibil in Romania incepand de maine, 11 noiembrie 2014, in culoarea "classic black", cu un pret ce porneste de la 989 de lei.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: goclever insignia 550i goclever smartphone cota core phablet goclever pret bun
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor