GoClever lanseaza smartphone-ul Insignia 5 - 5 inci, doua baterii si functie AirPlay

de Radu Eftimie | 4 decembrie 2013

GOCLEVER lanseaza smartphone-ul INSIGNIA 5, un dispozitiv mobil care este dotat cu sistemul de operare Android 4.2, un display IPS 1080p cu diagonala de 5 inci si doua modele de baterii, o varianta subtire, de 2000 mAh si una cu o autonomie mai ridicata, de 4000 mAh.

GOCLEVER INSIGNIA 5X beneficiaza de sistemul de operare Android 4.2, un procesor QuadCore de 1,5 GHz Cortex A9 Cortex ARM7, GPU SGX544, 1 GB RAM, 4 GB memorie flash si un display IPS de 5 inci cu o rezolutie de 1080p. De asemenea, INSIGNIA 5X dispune de doua camere foto: una principala, cu o rezolutie de 13MP si una frontala, de 2MP.

Noul smartphone permite utilizatorului, prin tehnologiea aeroDISPLAY, sa afiseze imaginile de pe ecranul dispozitivului pe orice televizor, monitor sau proiector compatibil. De asemenea, modelul are conectivitate Wi-Fi, Bluetooth, GPS, radio FM si functia de hotspot mobil.

In plus, noul model cuprinde suita Office, player multimedia, file manager, Facebook, Skype si aplicatia de navigatie GPS Mireo.

Ca o caracteristica unica, GOCLEVER adauga in pachet doua modele diferite de baterii, fiecare insotita de o carcasa posterioara potrivita dimensiunilor acestora. Astfel, utilizatorul poate alege modelul mai subtire, cu o capacitate de 2000 mAh, sau modelul cu o autonomie mai ridicata, de 4000 mAh.

Pachetul GOCLEVER include, pe langa telefon si cele doua baterii, un cablu USB, un incarcator si o pereche de casti. Aspectul telefonului mobil poate fi personalizat prin achizitionarea diferitelor carcase colorate, comercializate separat si disponibile in trei variante de culori: auriu, burgundy si violet.

Smartphone-ul va fi disponibil comercial la un pret de 999 lei incepand cu data de 6 decembrie.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: goclever insignia 5 smartphone baterie duala goclever 2 baterii specificatii goclever insignia 5 pret insignia 5 goclever
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor