Gionee GN9005, cel mai subtire smartphone din lume

de Redactia Hit | 21 iulie 2014

Despre producatorul chinez Gionee ati aflat deja din articolele noastre trecute si stiti ca se afla prezent si pe piata din Romania printr-un model adus sub brand propriu de Allview. Produsele Gionee nu sunt din gama low-end, din contra, tind sa concureze cu brandurile consacrate, iar compania pluseaza acum la capitolul design. Daca nu v-ati saturat de subiectele din categoria "cel mai", revenim acum cu cel mai subtire smartphone din lume, titlu pe care Gionee vrea sa si-l atribuie odata cu lansarea oficiala a modelului Gionee GN9005.

Terminalul este un mid-ranger, cu Android 4.3 ce iese in evidenta, insa, prin profilul extrem de subtire al carcasei, de doar 5 mm grosime. Noul smartphone al chinezilor, pe care s-ar putea sa il vedem lansat si in Romania foarte curand, desigur, prin Allview, este mai subtire cu 0,5 mm decat modelul S5.5 (Allview X2 Soul).

Gionee GN9005 are un display AMOLED HD de 4,8 inch, procesor quad-core la 1,2 GHz, 1GB RAM si 16GB spatiu intern de stocare. Noul smartphone se bazeaza pe o baterie de 2050 mAh. Are o camera foto principala de 8MP si una frontala de 5MP.

Suntem foarte curiosi daca au reusit chinezii sa incorporeze si o mufa audio standard de 3,5mm sau daca nu acumva au apelat la solutia adaptor micro USB - jack audio, una deloc pe placul nostru si care se regaseste pe anumite modele de Alcatel cu Android care se lauda tot cu o grosime redusa a carcasei.

Dupa cum scrie Gsmdome, noul Gionee GN9005 a aparut deja pe site-ul Centrului de Certificare pentru Echipamentele de Telecomunicatie din China, asa ca lansarea oficiala va avea loc in curand (in China).

Ar mai fi de spus ca smartphone-ul are si o greutate foarte redusa in raport cu dimensiunea ecranului, doar 94,6 grame si dispune de conectivitate 4G.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: Gionee gn9005 cel mai subtire smartphone din lume smartphone super slim telefon subtire allview gionee
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor