Geeksphone Revolution, smartphone cu dual-boot Android si Firefox OS

de Liviu Petrescu | 5 februarie 2014

Dupa un fiasco pentru Geeksphone Peak+, compania revine cu un gadget nou cu specificatii mai bune. Geeksphone Revolution ofera optiunea de dual-boot Android si Firefox OS si este cel mai performant smartphone compatibil cu sistemul de operare al Mozilla.

Noul smartphone Geeksphone are un ecran IPS de 4,7 inci cu rezolutie 960x540 si procesor Intel Atom Z2560 dual-core tactat la 1,6GHz. Primele unitati vor fi livrate in luna februarie, dar acestea ajung la cei care au comandat Peak+, smartphone abandonat din cauza problemelor de productie.

Geeksphone Revolution

Specificatiile Geeksphone Revolution includ RAM de 1GB, spatiu de stocare de 4GB (extensibil pana la 32GB prin card microSD). Telefonul este dotat cu o camera de 8MP, care poate filma full HD la 30fps, o camera frontala de 1,3MP si baterie de 2000mAh.

Functionalitatea dual-boot Android si Firefox OS nu ii va atrage probabil pe cei mai multi cumparatori, dar gadgetul ofera specificatii bune si un design simplu si elegant pentru pretul de aproximativ 200 euro.

Sursa: The Next Web

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: Geeksphone Revolution android Geeksphone Revolution firefox Geeksphone Revolution dual boot
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor