GOCLEVER prezinta Quantum 400: smartphone-ul cu ...48 de "fete" (Pret si VIDEO)

de Redactia Hit | 22 aprilie 2014

GOCLEVER a prezentat astazi un nou smartphone ieftin cu Android, Quantum 400, cu display de 4 inch si procesor quad-core si care se remarca in primul rand prin  prin numarul mare de accesorii incluse in pachetul comercial.

De altfel, GOCLEVER incearca sa propuna utilizatorilor un nou concept, Quantum Colour, ce ofera userilor posibilitatea de a-si personaliza terminalul mobil cu ajutorul celor 48 de combinatii cromatice.

"Carcasa alba a telefonului poate fi înlocuita cu una dintre variantele color incluse in pachet (negru, galben sau albastru). Accesoriile aditionale, foliile si husele protectoare colorate in aceleasi nuante permit personalizarea telefonului prin combinarea culorilor. Astfel, folosind cele noua accesorii colorate se pot obtine 48 de combinatii cromatice, facand usoara si distractiva individualizarea telefonului", se arata in comunicatul de presa al companiei.

GOCLEVER Quantum 400 este un dual SIM cu ecran IPS de 4 inch si rezolutie de 800 x 400 pixeli care se bazeaza pe un procesor quad-core tactat la 1,2GHz si 512 MB RAM, alaturi de un spatiu intern de stocare de 4 GB. Procesorul grafic este un Broadcom VideoCore IV. Quantum 400 are o camera foto principala de 2MP si una frontala VGA.

Noul smartphone, care este dedicat segmentului de utilizatori tineri, ruleaza Android 4.2, are modul GPS (cu suport A-GPS si GLONASS) si radio FM. Bateria este de 1600mAh.

GOCLEVER Quantum 400 va fi disponibil in Romania incepand de luna viitoare, la un pret recomandat de 389 lei. De precizat este faptul ca in costul device-ului sunt incluse si cele 9 accesorii pentru personalizarea smartphone-ului.

De asemenea, GOCLEVER a prezentat in cadrul aceleiasi serii Quantum si modelul 350, smartphone de dimensiuni mai mici, dar care ofera posibilitati de personalizare identice modelului mai mare.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: concept goclever smartphone goclever quantum 400 carcasa goclever smartphone pret goclever quantum
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor