Fail teaser de la LG - cum sa nu copiezi Apple la o lansare de produs

de Radu Eftimie | 23 noiembrie 2011

LG a incercat sa raspandeasca in jurul datei de 1 decembrie 2011 o ceata misterioasa insotita de invitatia la un eveniment exclusivist de lansare a unui produs nou despre care nu vrea sa spuna nimic. Invitatia a fost facuta presei americane, careia nu i-a fost prea greu sa desfiinteze efortul LG de a face o (prea) scurta campanie de teasing. Engadget explica.

Fail teaser de la LG - cum sa nu copiezi Apple la o lansare de produs

Ziaristii americani au primit o invitatie pentru un eveniment LG care va avea loc in data de 1 decembrie. Producatorul de telefoane mobile (vorbim despre LG Mobile) nu a vrut sa dea nimanui niciun fel de amanunte in legatura cu obiectul sau gadgetul care va fi lansat la data amintita.

Pana acum, toate bune si frumoase, campania seamana perfect cu enervantele lansari ale Apple. Doar ca LG nu este Apple si se pare ca nici nu a reusit sa mentina misterul asupra lansarii. Cineva din PR-ul LG, care a si trimis invitatiile in format electronic, a uitat sa schimbe denumirea fisierului.

Cand primesti o invitatie cu o lansarea unui produs fara nume, dar fisierul se numeste... Nitro HD, ceata se risipeste si poti spune apasat: LG va lansa, la data de 1 decembrie, noul smartphone LG Nitro HD.

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor