Ericsson prezinta Xperia X10 mini

de Vlad Matei | 19 februarie 2010

Sony Ericsson a marcat prezenta la Mobile World Congress cu doua noi telefoane. Este vorba despre Xperia X10 mini si X10 mini pro.X10 mini este un touchscreen QVGA de 240x320 de pixeli. Telelfonul are 90x52x17 mm si o greutate de 120gr.

Memoria standard cu care este dotat X10 mini pro este de 12MB, dar poate fi extinsa pana la 16GB cu ajutorul unui card microSD.

Camera foto este de 5 MP, cu auto focus si flash si permite, de asemenea, inregistrare video. Telefonul este dotat cu radio si are un jack de 3,5 mm. Printre aplicatiile existente se numara si jocuri 3D si aplicatie dedicata pentru Facebook. X10 mini are si senzor de miscare, ceea ce permite ca imaginea sa se schimbe din pozitia orizontala in cea verticala, in functie de cum este manevrat telefonul.

Printre alte aplicatii si optiuni se numara si calendar, mod de zbor, cronometru, alarma, note, ActiveSync si posibilitatea de a avea conversatii tip chat.

Versiunea pro a telefonului include tastatura QWERTY. Telefonul este disponibil in doua culori, negru si rosu, la un pret care inca nu a fost specificat.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor