Dupa Apple iPhone 5S, si Samsung pregateste procesoare mobile pe 64-biti

de Liviu Petrescu | 13 septembrie 2013

Introducerea unui procesor cu arhitectura 64-biti in noul iPhone 5S a facut valuri in industria smartphone-urilor, iar Samsung s-a grabit sa confirme faptul ca urmatoarea generatie a telefoanelor sale va utiliza procesoare similare.

Odata cu procesorul A7 din noul iPhone 5S, Apple a obtinut un avantaj unic pe piata smartphone-urilor. Exclusivitatea companiei americane se va incheia insa probabil in 2014, cand Samsung planuieste sa utilizeze procesoare pe 64-biti pentru noua sa generatie de smartphone-uri.

Samsung 64-biti

Puterea de procesare oferita de arhitectura pe 64-biti este semnificativ mai mare decat cea a generatiei curente de procesoare de smartphone, pe 32-biti. Seful diviziei mobile Samsung a confirmat faptul ca noile telefoane ale companiei, incepand probabil cu Samsung Galaxy S5, vor utiliza arhitectura pentru performanta crescuta.

Samsung isi va intensifica eforturile de expansiune si in China si Japonia, chiar daca momentan are o cota de piata mai mare decat Apple in tarile asiatice. Compania americana a semnat insa recent primul acord cu un operator telecom chinez, lucru care ar putea duce la vanzari mult mai ridicate ale noilor iPhone-uri.

Cumpara de la eMAG.ro Iphone 5 la pret special

Sursa: The Next Web

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: procesor mobil 64 biti apple iphone 5s 64 biti smartphone samsung 64 biti
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor