Doua noi telefoane Facebook: HTC ChaCha si HTC Salsa

de Silviu Anton | 15 februarie 2011

 

Dupa ce, zilele trecute, firma britanica INQ ne prezenta un prototip al mult speculatului telefon Facebook, iata ca saptamana acesta in prim plan apar alte doua dispozitive, cu o profunda integrare in reteau sociala: HTC ChaCha si HTC Salsa

Desi gadgeturile nu sunt telefoane Facebook “oficiale”, reteaua sociala este destul de bine integrata atat in partea de software, cat si in cea hardware. Exista un buton dedicat pe ambele telefoane care iti permite sa iti accesezi contul instantaneu. 

Potrivit celor de la HTC, functia butonului poate fi schimbata de catre user, in contextul activitatilor utilizatorului. 


HTC SALSA

Telefoanele permit de asemenea share-uirea instanta a fotografiilor sau a melodiilor, in vreme ce functiile care permit update-urile de status si informatiile de profil sunt, de asemenea, foarte bine integrate. Ambele handset-uri ruleaza pe Android 2.3 Gingerbread.

Intrucat sunt adresate consumatorilor tineri, ChaCha si Salsa nu se pot lauda neaparat cu specificatii high-end.

HTC ChaCha are un ecran de 2.6 inci, cu o rezolutie de 480x320 pixeli, o camera de 5 MP si tastatura full-QWERTY. 


HTC CHACHA

In schimb, HTC Salsa este un telefon cu touchscreen, cu un display de 3.4 inci si aceeasi rezolutie ca si in cazul ChaCha.  Are atat o camera de 5 MP in partea din spate, cat si o camera frontala, care cel mai probabil are 2 MP. 

Nu avem detalii despre viteza de procesare pentru niciunul dintre cele doua telefoane, insa nu va asteptati la cipseturi dual-core.

Sursa

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor