Cum arata interfata telefonului Nokia cu Android

de Redactia Hit | 13 ianuarie 2014

Nokia Normandy, smartphone-ul cu Android al finlandezilor de la Nokia, a aparut pe internet in cateva imagini care ne ofera o impresie ceva mai completa asupra device-ului. Terminalul, despre care se zvoneste ca ar urma sa fie lansat in cadrul Mobile World Congress 2013 (MWC 2013), a fost surprins in doua imagini postate pe internet.

Intr-o prima fotografie publicata in ruma urma cu cateva ore de mai multe site-uri internationale, device-ul era protejat de un cover special (versiune de test pentru dezvoltatori) si nu ne-am putut face o idee clara asupra device-ului.

Insa, in urma cu doar cateva minute, o alta imagine preluata de Nokiapoweruser.com de pe Weibo.com, ne da ocazia sa vedem cum arata interfata Android prelucrata de cei de la Nokia.

Dupa cum puteti vedea in fotografia de mai sus, meniul este extrem de simplu fata de Sense-ul HTC sau Touch Wiz-ul Samsung.

Cel mai probabil, in ceea ce priveste design-ul interfetei grafice aleasa de Nokia vor exista pareri pro si contra. Cei care apreciaza intefata modelelor Asha de la Nokia, s-ar putea sa fie incantati de acest look, dupa cum puncteaza si GSMArena.

Pe de alta parte, cum termenii tranzactiei dintre Microsoft si Nokia nu sunt foarte clari, nu avem prea multe sperante ca Nokia Normandy isi va face aparitia in acest an pe piata desi cele mai multe speculatii indica o posibila lansare chiar luna viitoare, in cadrul MWC.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: nokia normandy nokia android interfata nokia android lansare nokia normandy microsoft
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor