Cosmote include in oferta sa HTC Desire 500 dual SIM

de Redactia Hit | 24 octombrie 2013

Cosmote a anuntat astazi includerea in oferta sa smartphone-ului dual SIM HTC Desire 500.

HTC Desire 500 are un touchscreen de 4,3 inci, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 200 de 1,2GHz si vine cu sistemul de operare Android cu HTC Sense. Telefonul integreaza tehnologia Beats Audio si ofera o camera foto de 8MP cu un procesor HTC ImageChip dedicat, Camera dispune de functia Video Highlights, prin care pot fi reunite intr-un mini clip de 30 de secunde fotografiile realizate. Terminalul are si o camera frontala de 1,6 MP.

HTC Desire 500 ofera conectivitate Wi-Fi, Bluetooth 4.0, este compatibil cu tehnologia NFC si dispune de DLNA pentru un streaming media wireless de la telefonul mobil catre un televizor sau calculator compatibil. Telefonul dispune de o memorie RAM de 1 GB si 4 GB spatiu de stocare, care poate fi extins pana la 64 GB prin intermediul unui card microSD.

Noul terminal dual SIM ofera un timp de convorbire de pana la 12,1 ore in WCDMA si pana la 17,8 ore in GSM, iar in standby o durata de pana la 435 ore in WCDMA si pana la 401 ore in GSM.

HTC Desire 500 este disponibil in toate magazinele Cosmote si Germanos la pretul de 129 lei cu abonamentul COSMOTE Free L, incheiat pe 2 ani, respectiv la pretul de 999 lei (TVA inclus) fara abonament.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: htc deisre 500 dual sim htc desire 500 specificatii cosmote htc desire 500
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor