Cosmote include in oferta doua dual SIM-uri de la Acer, Liquid Z3 si Liquid E2

de Redactia Hit | 11 octombrie 2013

Cosmote Romania a anuntat astazi extinderea portofoliului de smartphone-uri dual SIM prin introducerea in oferta sa a noilor Acer Liquid Z3 Duo si Acer Liquid E2 Duo, special create pentru cei care nu vor sa poarte doua telefoane mobile.

Noul Acer Liquid Z3 Duo ofera o interfata speciala, denumita "Quick Mode", care permite adoptarea de catre utilizator a patru teme diferite, in functie de profilul dorit.

Acer Liquid Z3 Duo are un display de 3,5 inci cu rezolutie HVGA si este echipat cu un procesor dual-core de 1 GHz.

Smartphone-ul are o camera foto de 3MP, capacitate de stocare de 4GB si slot microSD si o memorie de 512 RAM. Smartphone-urile din noua serie Liquid Z cantaresc 120 grame si au baterie de 1.500 mAh care se traduce prin 6 ore de convorbire si pana la 450 ore de standby.

Acer Liquid E2 Duo este un smartphone dual SIM cu display qHD IPS de 4,5 inci, un procesor quad-core de 1,2 GHz, camera foto de 8MP cu functii de HDR, Panorama, Beautification si Smile Shot in timp real. Acer Liquid E2 Duo cantareste 140 grame si are o baterie de 2.000 mAh care promite pana la 9 ore de convorbire si pana la 450 ore de standby.

Atat Acer Liquid Z3 Duo, cat si Acer Liquid E2 Duo sunt disponibile in toate magazinele Cosmote si Germanos pentru 1 leu cu abonamentul Cosmote Free L, incheiat  pe 2 ani.

Sursa: Cosmote

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: acer liquid e2 duo acer liquid z3 duo cosmote dual SIM oferta cosmote dual sim
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor