Cosmote a lansat comercial serviciile 4G

de Redactia Hit | 30 aprilie 2013

Cosmote Romania a lansat ieri comercial serviciile 4G, in Bucuresti (zona de nord), Otopeni, Ploiesti, Cluj, Iasi si in statiunile turistice Sinaia, Busteni, Predeal.

Noua retea 4G a Cosmote este disponibila pentru descarcarea si incarcarea datelor initial prin doua modemuri, Huawei E3276 si ZTE MF823, fiecare la pretul de 99 lei (TVA inclus), respectiv prin intermediul tabletei Samsung Galaxy Note LTE 10.1, la 1369 lei (TVA inclus), achizitionate impreuna cu abonamentul Connect XXL pe 2 ani, se arata intr-un comunicat de presa.

Clientii de date existenti, precum si cei noi care dispun de aceste dispozitive au acum la dispozitie extraoptiunea 4G Extension, care poate fi activata in magazinele din reteaua COSMOTE din aria de acoperire 4G, impreuna cu abonamentele Connect 3G S-XXL si cu abonamentul Connect T. Pentru planurile tarifare S, M si L din portofoliul Connect 3G, extraoptiunea poate fi activata pentru o taxa lunara de 5 euro (TVA inclus), in timp ce pentru restul (Connect XL, Connect XXL si Connect T) este inclusa promotional pentru intreaga perioada contractuala, singura conditie fiind aceea de a avea un SIM dedicat si un terminal 4G compatibil.

Reteaua 4G permite viteze de descarcare de pana la 75 Mbps, respectiv de incarcare de pana la 37,5 Mbps.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: cosmote lansare 4g servicii 4g cosmote romania 4g cosmote bucuresti
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor