Consumer Reports: Samsung Galaxy S4 este cel mai bun telefon din lume

de Redactia Hit | 21 mai 2013

Testele publicatiei Consumer Reports, una dintre cele mai importante reviste de profil din SUA, au concluzionat ca Samsung Galaxy S4 este cel mai bun telefon mobil cu Android din toate timpurile.

Consumer reports spune spune ca terminalul Galaxy S4 a firnizat rezultate de top in cele mai importante teste la care a fost supus. Potrivit publicatiei, Samsung Galaxy S4 a detronat LG Optimus G, smartphone concurent care a ocupat aceeasi pozitie in urma unor teste similare realizate in urma cu cateva luni.

Cei de la Consumer Reports lauda smartphone-ul Samsung la capitolul constructie si hardware, insa se opresc destul de mult asupra aspectului software care pare, intr-adevar, sa fie inovator.

Editorii CR fac referire in primul rand la functiile avansate de control prin gesturi si la usurinta cu care se poate impartasi continutul multimedia cu ajutorul S4.

De asemenea, functia Split Screen, cu ajutorul careia Samsung a reusit practic sa duca ideea de multitasking mobil la un alt nivel, este laudata de CR.

Cititi mai mult pe acesta tema pe Consumer Reports.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: samsung galaxy s4 test samsung galaxy s4 review galaxy s4 consumer reports
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor