Cat de departe a ajuns razboiul patentelor dintre Apple si Samsung

de Radu Eftimie | 14 octombrie 2011

Comercializarea tabletei Samsung Galaxy 10.1 a fost interzisa (temporar) in Australia. Decizia este o urmare a procesului intentat de Apple impotriva Samsung si prin care americanii ii acuza pe sud-coreeni de plagiat, scrie Capital.ro, citand presa internationala.

Decizia tribunalului australian loveste destul de puternic interesele comerciale ale Samsung care se vede nevoita sa amane lansarea Galaxy 10.1 in apropierea sarbatorilor de iarna. Cu siguranta, insa, nu va fi ultima lupta din acest razboi care dureaza de mai bine de 7 luni.

Cat de departe a ajuns razboiul patentelor dintre Apple si Samsung

In urma cu doar o saptamana, Samsung a incercat sa incheie conflictul din Australia spunand ca va accepta o parte din conditiile Apple si va face cateva schimbari la tableta Galaxy 10.1. Apple a respins oferta, iar razboiul dintre cele doua companii continua.

Precizam ca Samsung nu este prima companie chemata in instanta de Apple, care pare sa vada in fiecare telefon cu touchscreen sau tableta care este lansata pe piata de companiile rivale o copie fidela iPhone-ului sau iPad-ului.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor