Castile Nokia BH-905 Bluetooth stereo - cele mai bune casti produse vreodata?

de Titus Somesan | 3 iunie 2009

Nokia a anuntat de curand lansarea unui nou model de casti bluetooth stereo, BH-905, despre care ei spun ca sunt cele mai bune casti produse pana la aceasta ora.

Nokia BH-905 permit preluarea apelurilor si auditia melodiilor in conditii de inalta fidelitate (chiar si simultan - intr-o casca muzica, in cealalta telefonul) practic de pe orice telefon sau gadget compatibil.

Se pot conecta in primul rand cu orice model Nokia cu intrare pentru mufa audio de 2.5 si 3.5mm (jack audio standardt), mp3 playere, PC-uri sau orice alte device-uri cu intrare pentru jack audio de 3.5 mm, amplificatoare HiFi cu intrare pentru mufa de 6.3mm sau cu playerele din avioane.

Cei de la Nokia spun despre ele ca sunt atat de performante incat puteti asculta orice la ele, chiar si linistea daca asta va doriti. Castile beneficiaza de tehnologia de anulare a zgomotului de la Wolfson Microelectronics, avand si un buton dedicat pentru activarea/dezactivarea acestei functii. Pentru a da efectul de anulare a zgomotului, au fost echipate cu 8 microfoane care capteaza zgomotul in jur, iar semnalul de la acestea este folosit pentru a emite instantaneu alte zgomote cu frecvente exact contrarii celor captate, rezultatul obtinut fiind linistea perfecta.

Atunci cand sunt folosite pentru a purta conversatii pe telefonul mobil, fiecare casca mai are inca doua microfoane: unul pentru a capta vocea utilizatorului, iar celalat pentru a capta zgomotele ambientale care, conform aceluiasi procedeu de mai sus, sunt neutralizate asigurand o claritate mult mai mare a conversatiei.

Pe casca dreapta exista butoane de Play/Pause, Next/Previous pentru muzica si pentru a raspunde/respinge un apel telefonic, asezate intuitiv astfel incat cel care le foloseste sa le poata actiona usor fara sa le vada. Nu sunt specificate date in privinta perioadei de autonomie a acumulatorului. 

Nokia BH-905 se vor afla in magazine chiar din August 2009 se pare, iar pretul va fi in jur de 285 de euro.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor