Blackphone ajunge in magazinele europene in trei saptamani

de Bogdan Constantinescu | 16 iunie 2014

Blackphone, un proiect nascut din parteneriatul dintre Geeksphone si Silent Circle, va incepe sa fie livrat utilizatorilor in aproximativ 3 saptamani.

Telefonul propune o serie de aplicatii de securitate dedicate, ca si cateva servicii extrem de utile, dar care vor putea fi folosite doar prin intermediul unei subscriptii.

Blackphone a fost disponibil pentru cei care au dorit sa fie printre primii utilizatori la pretul de 629 dolari, comenzile fiind atat de mari incat acesta s-a vandut, practic, in primele saptamani de la punerea in vanzare. Dat fiind ca lucrurile merg bine, cei de la Silent Circle se asteapta sa vanda 1 milion de unitati din Blackphone.

In ceea ce priveste specificatiile tehnice, Blackphone vine cu un display de 4.7 inch, NVIDIA TEgra 4i CPU quad-core la 2GHz, 16GB memorie, expandabila prin intermediul unui card, 1GB RAM, o camera principala de 8 MP si una secundara de 5 MP si, desigur, toata conectivitatea de care are nevoie.

Telefonul doreste sa ofere utilizatorilor mai mult control, telefonul putand chiar sa blocheze singure unele aplicatii care nu sunt necesare si, asa cum era de asteptat, sunt deja cativa operatori de telefonie mobila care vor pune acest telefon la dispozitia clientilor pe care-i au.

Sursa: Phone Arena

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: specificatii Blackphone lansare Blackphone amanunte Blackphone pret Blackphone
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor