Blackberry ar putea lansa BlackBerry Passport pe 24 septembrie: "See The Bigger Picture"

de Radu Eftimie | 2 septembrie 2014

Dincolo de cele mai captivante evenimente care stau sa inceapa in aceasta luna, lansarile de la IFA Berlin 2014 si prezentarea oficiala a Apple iPhone 6 programata pentru 9 septembrie, ne asteapta si alte surprize. Blackberry a stabilit un eveniment pentru sfarsitul lunii cu motto-ul "See the Bigger Picture".

Evenimentul Blackberry va avea loc simultan in Toronto, Londra si Dubai, dupa cum scrie TheNextweb, iar accesul se va face doar pe baza de invitiatie.

Cel mai probabil este vorba despre prezentarea oficiala a urmatorului smartphone varf de gama al producatorului, Blackberry Passport, phablet cu tastatura fizica full qwerty si design atipic.

Va reamintim ca BlackBerry Passport ofera un touchscreen de 4,5 inch, cu rezolutie de 1440 x 1440 pixeli, sub care se afla o tastatura fizica, full qwerty, pe trei randuri.

Device-ul este unul cu dimensiuni generoase, comparabile cu cele ale seriei Note de la Samsung.

Primele imagini cu smartphone-ul Passport au aparut in luna iunie, iar tot atunci si-a facut aparitia si Blackberry Classic, un alt smartphone cu design deja consacrat pentru Blackberry, ce ofera un  ecran de 3,5 inch sub care gasiti deja cunoscuta tastatura fizica full qwerty pe patru randuri.

Nu este exclus ca pe langa prezentarea aproape sigura a Blackberry Passport, compania sa anunte si o serie de alte produse si servicii care sa contureze noua strategie a companiei care incearca inca sa isi revina din declinul financiar inregistrat in ultimii ani.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: blackberry eveniment 24 septmebrie blackberry passport blackberry classic
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor