Asus a prezentat Fonepad in Romania. Tableta cu functii complete de telefon

de Radu Eftimie | 13 mai 2013

Asus a prezentat astazi, in Romania, in cadrul unui eveniment dedicat, tableta de 7 inci dotata cu functie completa de telefonie mobila, Asus fonepad.

La prima vedere device-ul este ciudat prin prisma faptului ca primul lucru care iti vine in minte este cum vei arata daca folosesti o tableta de 7 inci in acelasi mod in care folosesti, pentru apeluri, un smartphone... Ei bine, abordarea este gresita, pentru ca fonepad nu este promovat doar ca tableta-telefon de catre Asus, ci ca solutie completa mobila. Desigur, daca veti duce tableta de 7 inci la ureche pentru a efectua sau prelua un apel veti arata ciudat. Dar, sa nu uitam ca s-au inventat handsfree-urile si headset-urile bluetooth.

Odata ce am stabilit acest aspect, despre Asus fonepad trebuie sa precizam si ca vine cu un procesor Intel Atom Z2420 si ruleaza Android 4.1, are un display IPS cu rezolutie de 1280 x 800 pixeli, 1 GB RAM si 16 GB spatiu de stocare. Dispune si de o camera frontata (versiunea disponibila in Romania).

Chiar daca nu costa mai mult de 1099 lei, Asus fonepad este o tableta extrem de bine lucrata, cu un design metalic, ce face trimitere la produse high-end.

Asus fonepad este deja disponibila pe piata din Romania la majoritatea retailerilor mari.

Cumpara Fonepad Asus de la Emag.ro

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: asus fonepad romania asus fonepad pret asus fonepad lansare romania intel atom z2420
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor