Asus a lansat in Romania Padfone 2 (Galerie Foto)

de Radu Eftimie | 7 februarie 2013

ASUS Romania a lansat pe 6 februarie 2013 noul PadFone 2, cea de-a doua generatie a telefonului care se transforma intr-o tableta.

ASUS PadFone 2 (telefon + tableta dock) este disponibil deja in Romania, prin intermediul magazinelor specializate, la preturile aproximative de 3400 lei pentru versiunea cu 32GB spatiu de stocare si 3800 lei pentru varianta cu 64GB.

Cumpara de la eMAG.ro Asus Padfone 2

Avand la baza combinatia dintre un telefon inteligent cu Android si o tableta cu sistem de andocare, PadFone 2 consta intr-un smartphone high-end quad-core, echipat cu LTE si o tableta complet regandita.

ASUS PadFone 2 pune in valoare un smartphone de ultima generatie construit pe baza celui mai puternic chipset Qualcomm Snapdragon S4 Pro Quad-Core tactat la 1.5GHz.

Ecranul Super IPS+ are o diagonala de 4.7 inci, rezolutie HD de 1280x720 pixeli si luminozitate de 550cd/mp, redand imagini detalitate si culori fidele din unghiuri de vizualizare ultra-largi.

Display-ul este protejat cu Corning Fit Glass. Mecanismul dock-ului a fost regandit, necesitand o singura actiune pentru cuplare.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: asus padfone 2 specificatii asus padfone 2 asus padfone alb review asus padfone pret romania asus padfone 2
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor