Asus Padfone Infinity Lite a fost lansat - 5 inci, Snapdragon 600 si 2GB RAM

de Redactia Hit | 20 februarie 2014

Asus a anuntat lansarea versiunii Lite a Asus Padfone Infinity la doar o luna distanta de prezentarea modelelor PadFone Mini si Padfone E.

Padfone Infinity Lite dispune de un ecran de 5 inci cu rezolutie fullHD (1920x1080 pixeli) si procesor Snapdragon 600 (quad-core la 1,7 GHz). Noul smartphone cconvertibil in tableta mai ofera 2GB RAM si un spatiu intern de stocare de 32GB.

Padfone Infinity Lite are o camera foto principala de 13 MP si se bazeaza pe o baterie de 2500 mAh. Station-ul care permite transformarea in tableta are un display de 10. inci cu rezolutie full HD si ofera o baterie de 5.000 mAh.

Padfone Infinity Lite ruleaza Android Jelly Bean (4.1) si va deveni comercial in luna martie in Taiwan. Asus nu a precizat inca daca modelul Lite al convertibilului telefon - tableta va fi lansat global, dar probabil ca vom afla mai multe informatii saptamana viitoare, inclusiv pretul, odata cu debutul Mobile World Congresss 2014 de la Barcelona (MWC 2014.

Sursa: Ubergizmo

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: asus padfone infinity lite telefon tableta asus lansare padfone infinity lite padfone infinity mini padfone infinity e mwc 2014
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor