Asus PadFone 2, lansat in Taiwan (Foto)

de Liviu Petrescu | 16 octombrie 2012

Asus PadFone 2 a fost prezentat deja in Taiwan si urmeaza sa fie lansat si la Milano in cursul zilei de astazi. Noul smartphone multifunctional Asus aduce un ecran mai mare si imbunatatiri de design.

Smartphone-ul Asus PadFone 2, ce poate fi transformat in tableta sau ultrabook cu ajutorul unor accesorii are un ecran de 4,7 inci cu rezolutie 1280x720, ce utilizeaza tehnologia Sharp IGZO si ruleaza Android Ice Cream Sandwich.

Asus Padfone 2, lansat in Taiwan

Noul Asus PadFone 2 poate fi acum introdus in station-ul tableta fara un capac special si include o camera foto de 13MP ce poate filma la 1080p, 30fps.

Specificatiile telefonului includ chipset-ul quad-core Qualcomm APW8064, memorie RAM de 2GB si NFC. Spatiul de stocare nu mai poate fi extins prin microSD, ca in cazul primului Asus PadFone, dar cumparatorii au la dispozitie stocarea datelor in cloud: 50GB in Asus WebStorage timp de 2 ani.

Station-ul (tableta) Asus PadFone 2 are acelasi ecran de 10,1 inci cu rezolutie 1280x800 si o baterie ceva mai mica care micsoreaza greutatea sa la 514g.

(Sursa foto: Engadget)

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: asus padfone 2 specificatii asus padfone asus padfone station
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor