Archos a lansat doua noi smartphones cu Android. Sunt ieftine si au specificatii decente

de Bogdan Constantinescu | 16 iunie 2014

Pe Archos ii cunoastem ca fiind una dintre primele doua alegeri cand vine vorba de un media-player, mai ales daca suntem genul de utilizatori care tin foarte mult la calitatea sunetului.

Compania s-a implicat si pe piata tabletelor iar acum a lansat doua smartphone-uri cu procesoare quad-core si octa-core, denumite Oxygen, pe o piata pe care o consideram deja saturata.

Ambele modele, quad-core-ul 50b so octa-core-ul 50c, folosesc procesoare MediaTek, recunoscute mai ales pentru echiparea device-urilor aflate in zona de "budget". Oxygen 50c va sosi cu MT6592, un octa-core Cortex A7 la 1.7GHz, in timp ce Oxygen 50b ba pune la dispozitie chipsetul MT6582, cu un quad-core la 1.3GHz.

Ceva mai putin placut este faptul ca ambele telefoane vor beneficia doar de 1GB RAM, desi discutam oricum de un telefon de buget, iar lipsa unor specificatii de top este normala. Si mai neplacut este faptul ca ambele telefoane vor avea aceeasi baterie, de 2.000mAh, ceea ce in cazul telefonului cu octa-cora va pune unele probleme. Nu exista diferente vizuale intre cele doua telefoane si ambele vor rula Android 4.2.2.

Oricum, pentru cei 220 dolari, pretul lui 50b, si 300 dolari, pretul lui 50c, am spune ca specificatiile sunt decente.

Sursa: Android Community

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: specificatii smarphones Archos preturi smartphones Archos amanunte smartphones Archos
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor