Apple lanseaza astazi noul iPhone - HIT.ro te tine la curent cu noutatile!

de Redactia Hit | 12 septembrie 2012

Astazi, in jurul orei 20.00 (ora Romaniei), vom vedea ce gadgeturi va lansa Apple. Pana acum, cele mai importante zvonuri se refera la lansarea iPhone 5, lucru sustinut de fapt si de invitatia pe care americanii au trimis-o presei din Statele Unite si pe care apare inclusiv cifra 5 (semn ca a cincea generatie de iPhone ajunge pe piata).

La fel de posibil ar fi insa ca Apple sa lanseze un model mai mic de iPad, denumit iPad mini si despre care HIT.ro a scris deja in repetate randuri. Ca de obicei, Apple patreaza misterul asupra lansarilor sale importante pana in ultima clipa.

O noua generatie de iPod Touch este si ea vehiculata pentru lansarea de astazi.

Revenind la iPhone 5,  zvonurile cele mai credibile afirma ca noul smartphone va avea un ecran de peste 4 inci (fata de 3,5 inci), cu o rezolutie mare, un procesor mai rapid decat cel care doteaza seria 4S si un conector pentru cabluri mai mic decat cel aflat pe generatiile anterioare. In plus, noul iPhone este 4G (LTE) si va rula iOS 6, care va aduce o serie de imbunatatiri inclusiv pentru Siri, asistentul vocal inteligent al Apple.

Asteptarile privind performantele iPhone 5 sunt si ele mari. Unii analisti se aventureaza chiar sa estimeze ca noul device va avea vanzari de 1,5 milioane unitati in primele 24 de ore de la punerea in vanzare.

Ne oprim aici cu insiruirea de informatii neconfirmate privind noul produs Apple, reamintindu-va ca HIT.ro va publica, in acesta seara, toate informatiile importante despre noul iPhone (si celelalte produse ce ar putea fi lansate), pe masura ce ele vor deveni disponibile.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: iphone 5 lansare lansare the new iphone eveniment apple iphone 5
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor