Apple incepe sa vanda iPhone 5S si 5C in Romania din 25 octombrie

de Redactia Hit | 10 octombrie 2013

Apple va lansa pe 25 octombrie iPhone 5S si 5C in Romania si alte 34 de state, dupa prezentarea oficiala a aparatelor care a avut loc luna trecuta si debutul acestora pe noua piete, intre care Statele Unite si China.

Smartphone-urile iPhone 5S si 5C vor fi disponibile din 25 octombrie in Romania si tari precum Austria, Belgia, Bulgaria, Croatia, Cehia, Danemarca, Finlanda, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Olanda, Noua Zeelanda, Polonia, Portugalia, Rusia, Spania, Taiwan, se arata intr-un comunicat al Apple publicat miercuri.

Totodata, noile modele iPhone vor fi prezente din 1 noiembrie in alte 16 tari din intreaga lume.

Smartphone-ul iPhone 5S include un procesor mai rapid, o camera mai performanta si un scanner de amprenta. Modelul mai putin costisitor 5C reuneste mare parte din functiile iPhone de anul trecut, intr-o carcasa colorata din plastic.

Aparatele iPhone 5S si 5C sunt dotate cu sistemul de operare iOS7, care reprezinta cea mai importata actualizare a iOS de la lansarea primei versiuni a iPhone. Astfel, iOS7 dispune de o interfata noua, reproiectata integral, cu o paleta eleganta de culori. Sistemul are sute de noi functii, intre care Control Center, Notification Center, functia de comanda vocala Siri si iTunes Radio, un serviciu gratuit de radio prin Internet.

Cititi mai mult despre "Apple incepe sa vanda iPhone 5S si 5C in Romania din 25 octombrie" pe Business 24

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: iphoen 5s lansare romania iphone 5c lansare romania apple iphone 5s
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor