Apple, aproape sa castige 800 de milioane de clienti

de Redactia Hit | 9 septembrie 2013

Apple este aproape de incheierea unor acorduri de distributie cu China Mobile si NTT DoCoMo, doi dintre cei mai importanti operatori telecom din Asia, care vor deschide portile catre 800 de milioane de potentiali clienti.

Apple va prezenta marti noua generatie iPhone, care va include in premiera si un model low-cost destinat pietelor emergente. Potrivit unor surse, compania este aproape de un acord de distributie cu China Mobile, cel mai mare operator de telecomunicatii din lume dupa numarul de utilizatori, transmite Bloomberg.

Astfel, China Mobile va include iPhone in oferta, smartphone-ul Apple urmand sa fie disponibil cu reduceri de pret in functie de abonamentul ales de clienti.

Cumpara de la eMAG.ro Iphone 5 la pret special

Alte surse apropiate discutiilor sustin ca Apple este totodata aproape de un acord cu NTT DoCoMo, cel mai mare operator din Japonia, care va prelua de asemenea iPhone in oferta.

Daca se vor confirma, acordurile cu cei doi operatori asiatici reprezinta o victorie majora pentru Apple, ambele companii rezistand pana acum la ofertele companiei americane pentru extinderea retelei de distributie a iPhone.

Cititi mai mult despre acest subiect pe BUSINESS24

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: apple iphone 5s diferente iphone 5 iphone 5s apple ios 7 apple fani
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor