Android si pe smart phone-urile Motorola

de Ionut Mares | 30 aprilie 2009

Calgary se pare ca va fi primul smartphone cu touchscreen de la Motorola care va veni preinstalat cu sistemul de operare Google Android.

Motorola a declarat public faptul ca intentioneaza sa se focuseze pe sistemul de operare Android in 2009 pentru gama de smartphone-uri intrucat Windows Mobile in actualul format nu reprezinta o solutie viabila, cel putin pana in 2010.

Fisa tehnica a lui Motorola Calgary inca nu a fost facuta public insa stim ca va fi in format slide cu tastatura full QWERTY de tipul celor de pe RAZR. De asemenea, este cert faptul ca se va pune in vanzare inca din acest an prin intermediul operatorului Verizon din SUA iar ulterior si prin dealer-ii GSM din Europa.

Poate este interesant sa va spunem si faptul ca Motorola a inceput sa lucreze la un nou telefon de lux ce va inlocui Aura. Acesta se va numi Rolex si va avea de asemenea ecran rotund LCD insa carcasa din otel s-ar putea schimba cu una realizata dintr-o sticla speciala si foarte rezistenta. Atat Motorola Aura cat si Rolex vor ataca direct Vertu, linia de lux a celor de la Nokia.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor