Analistii: iPhone 5 are ecran de 4 inci

de Liviu Petrescu | 11 aprilie 2012

iPhone ramane unul dintre acele device-uri despre care vor exista intotdeauna zvonuri inainte de lansarea unei noi generatii. Nici iPhone 5 nu scapa de previziuni, in ciuda faptului ca Apple pastreaza, asa cum ne-a obisnuit, tacerea. Ultima estimare privind caracteristicile urmatoarei generatii a telefonului Apple vine de la analisti, care sustin ca iPhone 5 va avea un ecran de 4 inci.

Apple a preferat pana acum marimea de 3,5 inci pentru iPhone si iPod Touch, dar noua generatie de iPhone ar putea avea un ecran de 4 inci si un nou design, sustin specialistii IT, citati de PCMag.

Analizele de specialitate, realizate dupa consultarea partenerilor Apple din Asia, arata si ca noul iPhone va oferi conectivitate 4G LTE, lucru aproape evident avand in vedere noile generatii de smartphone-uri ale concurentei.

Zvonurile despre un iPhone cu diagonala de 4 inci nu sunt noi, insa estimarile specialistilor par a confirma o schimbare in strategia Apple. Compania ar trebui acum sa faca din nou un pas ceva mai mare, asa cum a procedat prin schimbarea designului odata cu lansarea iPhone 4.

O modificare radicala a designului se impune, afirma cele mai multe voci, iar aceasta ar trebui sa se concretizeze in primul rand prin dotarea noului telefon cu un display de dimensiuni mai mari.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor