Allview a lansat o noua tableta si un nou smartphone

de Radu Eftimie | 10 octombrie 2012

Allview a lansat o noua tableta de 7 inch, prima cu Android 4.1 Jelly Bean lansata de o companie din Romania, si versiunea Dual Core a primului smartphone Dual SIM din Europa cu ecran S Amoled.

Alldro Speed DUO

Tableta Alldro Speed DUO utilizeaza sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean, are un display IPS HD LCD, proportionat 16:10, cu rezolutie de 1280x800 de pixeli, precum si cel mai inalt nivel PPI disponibil in acest moment pe tabletele de 7 inch – 216.

Alldro Speed DUO este echipata cu un procesor Dual-Core ultra-performant, la 1,5 GHz, o capacitate a memoriei Flash de 8GB si este dotata cu doua camere foto.

Alldro P4 DUO

P4 DUO este versiunea Dual-Core a modelului P4 Alldro, primul smartphone Dual SIM din Europa cu ecran S Amoled de 4,3 inch. P4 DUO beneficiaza in premiera de interfata grafica Berry si este echipat cu sistemul de operare Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich.

Cele mai importante caracteristici ale dispozitivului sunt procesorul performant Cortex A9 Dual Core, o memorie de 4GB ?i o camera foto de 8 MP cu autofocus, model OV8830, printre cele mai apreciate 10 camere de pe piata.

Smartphone-ul dispune de un amplificator Yamaha, pentru un sunet de calitate superioara si efecte deosebite, dar si de tehnologia SRS (Sound Retrieval System). Pretul Alldro P4 DUO este de 1.299 lei.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: pret Alldro P4 DUO allview alldro speed duo dual sim allview tablete allview
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor