Allview a anuntat Allview X1 Xtreme - display de 5,5 inci si Snapdragon 800 (Pret si VIDEO)

de Radu Eftimie | 18 februarie 2014

Asa cum am anticipat de anul trecut din decembrie, Allview este prima companie locala care aduce sub brand propriu un smartphone cu dotari hardware de top, la un pret pe masura - 1.999 lei.

X1 Xtreme (cunoscut in China ca Gionee Elife E7) ofera un display IPS JDI Full HD (1920X1080p) cu o diagonala de 5,5 inci, protejat de Gorilla Glass 3 si se bazeaza pe un procesor Qualcomm Snapdragon 800 cu patru nuclee (2,15GHz) si pe 3GB RAM.

Smartphone-ul ofera un spatiu de stocare de 32GB. Potrivit rezultatelor unor teste benchmark publicate de Allview, X1 Xtreme a obtinut un punctaj mai mare chiar si decat Samsung Galaxy Note 3...

Noul varf de gama al brasovenilor de la Visual Fan ofera doua camere foto impresionante, una principala de 16MP (Omnivision OV16825) si una secundara (frontala) de 8MP.

Partea audio a smartphone-ului X1 Xtreme pare a fi la fel de performanta, in conditiile in care device-ul este dotat cu amplificator Yamaha si cu sistem DTS.

De asemenea, potrivit detaliilor publicate pe site-ul oficial al Allview, smartphone-ul ofera, pentru prima data in Romania, si o serie de functii de top, pe langa hardware-ul foarte puternic, printre care amintim Smart Answer, ce permite utilizatorului sa accepte un apel doar prin ridicarea telefonului, sau Guest Mode, ce permite crearea unui cont de "invitat".

Pe parte de conectivitate, in mod ciudat, smartphone-ul vine cu 3G (HSPA+), desi chipsetul Snapdragon 800 are incorporat modul pentru comunicatii 4G LTE.

Allview X1 Xtreme ruleaza Android 4.2, costa 1.999 lei poate fi precomandat deja, insa livrarile vor fi facute incepand cu data de 31 martie.

Sursa: Allview

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: allview x1 xtreme allview snapdragon specificatii allview x1 xtreme pret allview x1 xtreme visual fan
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor