Alcatel lanseaza un telefon cu Windows Phone 7.8

de Liviu Petrescu | 10 octombrie 2012

Producatorul francez Alcatel incearca o strategie pentru business-ul mobil care pare ca a functionat pentru Nokia. Alcatel lanseaza un telefon ieftin cu Windows Phone 7.8.

Chiar daca cei mai multi cumparatori interesati de sistemul de operare Microsoft se gandesc acum la Windows Phone 8, Alcatel mizeaza pe WP 7.8, alaturi de un pret mai redus. Noul telefon se numeste Alcatel "One Touch cu WP", potrivit The Verge, iar primele informatii despre specificatii au ajuns online prin filiala Alcatel Rusia.

Alcatel lanseaza un telefon cu Windows Phone 7.8

Alcatel One Touch cu Windows Phone are un ecran IPS de 4 inci cu o rezolutie 800x480, procesor single-core, memorie RAM de 512MB si camera de 5MP.

Chiar daca noul telefon ruleaza Windows Phone 7.8 si pare sa aiba designul rotund pentru butonul Windows, inlocuit cu cel patrat la noua generatie WP8, compania mizeaza pe renumele sau ce nu poate fi ignorat chiar daca nu mai are puterea din anii 2000 si probabil pe un pret relativ redus.

Aceeasi strategie pare sa fie adoptata de Alcatel si pentru tablete, deoarece compania lanseza si OneTouch T10, tableta de 7 inci cu Android Ice Cream Sandwich si un pret redus.

Alcatel lanseaza un telefon cu Windows Phone 7.8

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: alcatel one touch windows phone 7 8 alcatel OT Windows
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor