Acer va lansa o phableta quad-core - Liquid S

de Radu Eftimie | 4 martie 2013

Chiar daca la Mobile World Congress 2013 Acer nu a venit cu noutati, multumindu-se sa expuna smartphone-ul Liquid E1, anuntat cu o luna in urma, compania se pregateste de o lansare importanta si care va aduce brandul Acer intr-un segment nou de produs.

Preedintele diviziei Acer Smartphone Business a lasat sa se inteleaga, intr-un interviu acordat publicatiei oficiale a MWC 2013, ca Acer lucreaza la dezvoltarea unei phablete si ca aceasta este si linia de device-uri mobile pe care compania s-ar putea axa in perioada urmatoare.

Aceasta ar insemna ca producatorul va incerca sa concureze direct cu Samsung Galaxy Note sau chiar cu ASUS Fonepad, care a dus conceptul de phablet pana la 7 inci.

Din declaratiile reprezentantului Acer rezulta ca phableta se va numi Acer Liquid S (sau, simplu, S) si va reprezenta primul telefon tableta al companiei care va fi dotat cu procesor quad-core.

Despre dimensiunea ecranului nu avem detalii, dar speculam ca display-ul va avea, oricum, peste 5 inci.

Surse: Androidos, GsmArena

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: acer liquid phablet liquid s phablet acer acer Liquid E1 pret acer cloudmobile s500 liquid e1 smartphone lansare acer liquid z2 pret
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor