Acer va aduce la MWC 2015 cateva modele de smartphones cu Windows 10

de Redactia Hit | 27 ianuarie 2015

Acer a fost in ultima perioada una dintre companiile care au criticat, prin vocea executivilor sai, strategia Microsoft si produsele software ale gigantului, dar se pare ca este loc de reconciliere. Acer a anuntat ca va propune, in cadrul Mobile World Congress 2015 de la Barcelona (martie), noi terminale mobile inteligente ce vor rula Windows 10.

Cititi despre "Microsoft, nu iti vom construi noi brand-ul"

Jason Chen, CEO-ul Acer, a declarat, in cadrul unei conferinte sustinuta recent, ca producatorul va aduce la targul de tehnologie de la Barcelona mai multe modele de smartphones cu Windows. Oficialul Acer nu a precizat daca s-a referit la Windows Phone 8.1 sau la Windows 10, urmatorul sistem de operare al Microsoft, dar tindem sa credem ca este vorba despre a doua varianta. De altfel, Acer s-ar putea regasi printre primele companii care vor prezenta terminale mobile cu Windows 10.

In acelasi timp, insa, nu trebuie sa ne asteptam la cine stie ce device-uri premium, pentru ca Acer vrea sa ramana, cel putin deocamdata, in zona entry-level.

O alta noutate dezvaluita de Chen este legata de o posibila tranzactie ce vizeaza divizia mobila a Acer. CEO-ul companiei a declarat recent ca Acer a primit o oferta pentru vinderea diviziei de smartphones, insa actionarii companiei taiwaneze au respins tranzactia. Totusi, Jason Chen afirma ca divizia mobile a Acer ar putea fi subiectul unei fuziuni, desi nu a dat mai multe detalii.

Cert este ca momentan divizia de telefoane mobile ramane in curtea Acer si ca producatorul isi va completa in curand portofoliul de smartphones (momentan axat pe device-uri cu Android) cu noi modele cu Windows.

Sursa: Techradar

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: acer smartphone windows 10 acer vinde divizia mobila acer microsoft 2015 acer mwc 2015
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor