Acer a prezentat noua gama de smartphones si o tableta

de Bogdan Constantinescu | 2 iunie 2014

Acer a iesit la rampa si si-a facut anuntata noua gama de smartphone-uri, plus o tableta, si asta inainte de Computex 2014, unde se astepta sa se intample acest lucru.

Este vorba de telefoanele Acel Liquid X1, E700, E600, Liquid Jade si Liquid Z200, ca si de tableta Iconia 8. Lansarea lor se asteapta sa se petreaca in semestrul al treilea al anului.

Telefonul cu cele mai bune specificatii al celor de la Apple este Liquid X1. Un octacore cu display de 5.7 inch, cu procesor la 1.7GHz, 2GB RAM, o camera de 13 MP, 16GB de stocare si o baterie de 2.700 mAh. Desigur, Androidul de care se foloseste este KitKat, telefonul are conectivitate LTE si vine cu tehnologia Zero Air Gap pentru a reduce efectele reflexiei de lumina.

Tableta de 8 inch vine cu un display Zero Air Gap cu rezolutie de 1080p, difuzoare stereo si un procesor Atom Z3745, servindu-se de un Android KitKat care nu a suferit foarte multe modificari.

De remarcat ca Aces a anuntat si Liquid Leap, primul wearable din portofoliul companiei. Un touchscreen de 1 inch care afiseaza notificarile legate de SMS-uri si apeluri si permite inregistrarea sesiunilor de fitness. Vine in cinci culori si este certificat IPX7, adica poate rezista scufundarilor de pana la 1m pentru o perioada de maximum 30 de minute.

Sursa: GSM Arena

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: specificatii telefoane Acer Acer lansare smartphone Acer wearable lansare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor