Acer CloudMobile S500 si Samsung Galaxy S III mini, in oferta Orange

de Redactia Hit | 5 noiembrie 2012

Orange Romania a anuntat astazi ca ofera in exclusivitate clientilor sai smartphone-ul Acer CloudMobile S500. De asemenea, din 8 noiembrie, clientii Orange vor putea achizitiona din magazinele operatorului si Samsung Galaxy S III mini.

Acer CloudMobile S500

Modelul Acer CloudMobile S500 este compatibil cu serviciul HD Voice. De asemenea, Acer CloudMobile S500 le permite utilizatorilor sa se conecteze la reteaua de date mobile H+, prin care pot descarca fisiere la viteze de pana la 43,2 Mbps, de doua ori mai rapid decat prin 3G+.

Premiat la numeroase concursuri de design, Acer CloudMobile S500 ofera un look modern si placut. Datorita camerei de 8 MP cu senzor foto ultrarapid, fotografiile realizate cu un acest telefon au o calitate foarte buna. Acer CloudMobilea S500 poate fi achizitionat la pretul de 1 euro (TVA inclus), impreuna cu un abonament Pantera 23 pe 2 ani.

Galaxy S III mini

Galaxy S III mini ofera performanta destul de buna intr-un corp compact, asemanator Galaxy S III.

Cumpara de la Emag.ro Samsung Galaxy Mini 2

S III mini are un ecran de 4 inci. Smartphone-ul poate fi achizitionat de la Orange la un pret de 99 de euro (TVA inclus) impreuna cu un abonament Pantera 29 pe 2 ani.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: orange oferta galaxy galaxy s 3 mini orange acer cloudmobile orange
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor