Primul interviu cu Siri, asistentul vocal de pe iPhone 4S (Audio)

de Radu Eftimie | 19 octombrie 2011

Un jurnalist de la CBS Radio News a avut inspiratia de a realiza un interviu cu...Siri, aplicatia de control vocal implementata pe noul iPhone 4S. Rezultatul este fascinant, Siri raspunzand la fiecare intrebare a jurnalistului. Interviul a luat-o la un moment dat chiar pe o panta filosofica, ziaristul intreband "care este sensul vietii?". In rest, a decurs ca orice interviu luat unei vedete.

Pentru orice utilizator de telefonie mobila care nu este pasionat de smartphone-uri, o "intalnire" cu Siri reprezinta un fel de soc al viitorului, un fel de film in care inteligenta artificiala a capatat viata.

Siri este intr-adevar o functie incredibila si inedita pe care iPhone 4S o ofera utilizatorilor sai. Interviul realizat de jurnalistul de la CBS Radio News cu Siri dovedeste acest lucru.

Primul interviu cu Siri, asistentul vocal de pe iPhone 4S

Intrebata care este sensul vietii, Siri raspunde: "Sensul vietii este sa incerci sa fii mai bun cu ceilalti oameni, sa eviti sa mananci grasimi, sa citesti o carte buna si sa incerci sa traiesti in pace si armonie alaturi de toti oamenii indiferent de credintele si nationalitatea lor".

Intrebat care este telefonul preferat, asistentul vocal al iPhone 4S i-a raspuns reporterului: "Glumesti", "lasand" sa se subinteleaga - iPhone-ul.

Asculta interviul cu Siri :

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor