A facut Apple economie la materiale? iPhone 5 are probleme de finisaj

de Liviu Petrescu | 24 septembrie 2012

Chiar daca a fost laudat pentru specificatiile hardware, noul iPhone 5 intampina o problema relativ rara pentru Apple - are deficiente de finisaj. Numerosi cumparatori ai modelului negru s-au plans ca iPhone 5 are zgarieturi si defecte. A recurs Apple oare la economia la materiale?

Indoiturile in carcasa metalica a noului iPhone si vopseaua sarita sunt probleme ce nu-i incanta deloc pe cei ce au cumparat un iPhone 5, scrie GSMArena.

Apple a facut economie la materiale: iPhone 5 are probleme de finisaj

Ca de obicei, Apple va inlocui orice device cu defecte, dar problemele de finisaj prezente si la versiunea neagra si la cea alba a iPhone 5 denota o problema in departamentul de control al calitatii de la Apple sau chiar o economie la materiale programata de companie.

Daca Apple va recunoaste public problemele si defectele afecteaza un numar mare de telefoane iPhone 5, problema s-ar putea transforma intr-o lovitura de imagine pentru compania din Cupertino. In fata concurentei tot mai puternice, este de nepermis din partea unui gigant ca Apple sa foloseasca materiale de proasta calitate, mai ales ca iPhone 5 nu este un device ieftin.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: defecte iphone 5 apple iphone 5 zgarieturi iphone 5
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor