22 octombrie - ce aduce ultima lansare Nokia inainte de preluarea Microsoft?

de Liviu Petrescu | 25 septembrie 2013

Nokia urmeaza sa prezinte un nou gadget in data de 22 octombrie, iar evenimentul ar putea fi ultima lansare in spatiul mobil a companiei inainte de finalizarea tranzactiei diviziei de gadgeturi si servicii mobile catre Microsoft.

Invitatia trimisa de Nokia nu ofera niciun detaliu clar despre gadgetul pregatit de compania finlandeza, care va fi dezvaluit in 22 octombrie la Abu Dhabi, in Emiratele Arabe Unite.

Nokia

Imaginea, publicata de Nokia pe Twitter, este al doilea teaser cu privire la o lansare din luna octombrie, la fel de criptic ca si primul. Analistii cred insa ca cea mai probabila lansare este Nokia Lumia 1520, primul phablet al companiei.

Cunoscut si sub numele de cod "Bandit", Nokia Lumia 1520 urmeaza sa beneficieze la maxim de update-ul Windows Phone care ofera compatibilitate cu display-uri full HD. Gadgetul de 6 inci nu este insa singura posibilitate pentru evenimentul din Emiratele Arabe Unite. Stim deja ca Nokia are in lucru si o tableta Windows RT, dar este dificil de anticipat daca vanzarea catre Microsoft inseamna sfarsitul acestui proiect, la fel ca in cazul telefoanelor Nokia Android.

Sursa: GSMArena

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: lansare nokia microsoft lansare nokia lumia 1520 achizitie nokia microsoft
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor