10000$ pentru o "ciocolata" veche de la LG

de Andrei Rahmanov | 30 septembrie 2009

In timp ce multi inca se mai intreaba daca anunturile despre vanzarea anumitor modele Nokia 1100 sunt sau nu o inselatorie, LG a anuntat clar si raspicat ca isi rascumpara cinci telefoane din prima generatie Chocolate la 10000$ bucata.

LG a precizat si seriile celor cinci "ciocolate" vechi pentru care va plati 10000$ si a comunicat si pasii care trebuie urmati de cei care vor gasi ca au unul dintre cele 5 telefoane si vor sa il vanda. Seriile vor fi verificate la o reprezentanta locala LG si oricine are informatii despre acestea le poate trimite la o adresa de mail, inform@lge.com, din pacate disponibila doar pana la data de 30 septembrie.

Nu se stie de ce LG doreste rascumpararea celor 5 telefoane. Sa fie vorba despre anumite "erori" de programare care ar permite golirea unor conturi bancare, despre erori grave de programare care ar face de rusine serios progrmatorii LG sau pur si simplu producatorul a fost lovit greu de nostalgie si doreste sa puna in muzeul propriu 5 modele vechi de Chocolate?

Nu putem stii, dar daca se intampla sa aveti un LG Chocolate cu una din seriile afisate in imagine, s-ar putea sa va alegeti cu 10000$.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor