Toshiba anunta Encore 2 10.1 si Encore 2 8.0. Tablete ieftine cu Windows

de Redactia Hit | 19 iunie 2014

Toshiba a anuntat lansarea toshiba Encore 2, noua gama de tablete cu Windows a companiei. Encore 2 va fi disponibila in doua versiuni de ecran, de 10.1 inch si 8 inch, se arta pe blogul oficial Windows.

Lansarea celor doua noi device-uri de 8 si 10 inch vine la scurt timp dupa ce compania a prezentat, la Computex 2014, o tableta cu Windows 8 cu ecran de 7 inch.

Toshiba Encore 2 de 10.1 inch si Toshiba Encore 2 de 8 inch beneficiaza de procesoare quad-core Intel Atom, vin in versiuni de stocare de pana la 64GB (cu posibilitatea de expansiune a spatiului cu inca 128GB prin carduri microSD) si au cate 2GB RAM. Ambele tablete au camere foto principale de 5MP, capabile de filmare fullHD la 30 fps, dar si camere web frontale. Din pacate, nu au fost specificate si informatii referitoare la bateriile celor doua device-uri, asa ca nu va putem spune si ce autonomie vor oferi tabletele.

Pentru ca vorbim despre dispozitive cu Windows 8.1, device-urile vin cu un abonament pentru un an la Office 365 Personal.

Cel mai important aspect legat de aceste doua tablete noi cu Windows 8.1 este pretul. Faptul ca Microsoft a decis sa ofere partenerilor gratuit sistemul de operare se reflecta, deisgur, in pretul gadgeturilor. Astfel, Toshiba Encore 2 de 10.1 inch va costa 200 de euro (269 dolari), in timp ce versiunea mai mica, de 8 inch, va costa aproximativ 145 de euro (199 dolari). Ambele tablete vor fi disponibile in magazinele europene in al treilea trimestru al acestui an.

Sursa: Windows Blog

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: toshiba Encore 2 10 toshiba encore 2 8 tableta windows ieftina tableta toshiba windows
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google