Surface Pro 3 vs. Surface Pro 2. Prima tableta care poate inlocui cu succes un notebook

de Bogdan Constantinescu | 21 mai 2014

Mai puternic, mai rapid, mai usor, cam aceasta pare a fi deviza tabletei Surface Pro 3. Putem spune inca de pe acum ca in materie de  productivitate Microsoft da lovitura, pentru ca Surface Pro 3, in varianta cu i7, poate rula cam tot ce ofera suita Adobe, iar asta o pune in situatia de a fi prima tableta care poate inlocui cu succes un notebook.

Surface 3 are un display de 12 inch, cu o rezolutie de 2.160x1.440, fata de anteriorul model, care avea doar 10 inch, si este ceva mai subtire decat predecesoarea sa. De asemenea si mai usoara. Nici la capitolul autonomie lucrurile nu mai stau la fel, pentru ca se pare ca Surface Pro 3 este capabila sa ofere cel putin 9 ore de autonomie in browsing, probabil la fel de impresionante fiind rezultatele sale si cand vine vorba de alte utilizari.

In ceea ce priveste pretul, spre deosebire de Surface Pro 2, cu un pret de 899 dolari, Surface Pro 3 costa 799 dolari in versiunea de baza, aceea care va oferi procesor Core i3, pretul fiind sensibil mai mare pentru variantele cu i5 si i7.

Sursa: Cnet

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google