Sony Xperia Tablet Z2: cateva date inainte de anuntul oficial

de Redactia Hit | 17 februarie 2014

A doua generatie a gamei Xperia Tablet de la Sony va aduce mai mult modificari pe parte de hardware decat estetice, potrivit uneia dintre cele mai de incredere surse care publica periodic informatii despre gadgeturi inca nelansate, evLeaks.

Sony Xperia Tablet Z2 va dispune de acelasi ecran de 10.1 inci cu rezolutie de 1920x 1200 pixeli, identic primei generatii din gama, dar inca nu avem detalii referitoare la modificarile aduse design-ului general al device-ului.

Probabil ca Sony nu va modifica substantial design-ul gadgetului, insa la capitolul hardware avem parte de un upgrade important.

Potrivit evleaks, Sony va folosi pentru Xperia Tablet Z2 un procesor quad-core Snapdragon 800 tactat la 2,3 GHz (fata de quad-core-ul cu nuclee Krait la 1,5 GHz care doteaza prima generatie), va dispune de 3GB RAM (fata de 2GB RAM) si va rula Android 4.4 KitKat.

De asemenea, Sony Xperia Tablet Z2 va fi mai subtire decat prima generatie, 6,4 mm fata de 6,9 mm, si va beneficia de o baterie de 6000 mAh.

Nu exista momentan detalii referitoare la pret sau la o data de lansare dar nu este exclus sa vedem o prezentare oficiala a produsului la Mobile World Congress, peste o saptamana.

Sursa: evleaks via GSMArena

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: sony Xperia Tablet Z2 sony tableta waterproof specificatii xperia tablet z2 design xperia tablet z2
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google