Primele imagini cu iPad Air 2. Ce noutati va aduce tableta

de Redactia Hit | 21 aprilie 2014

Dupa ce saptamana trecuta au aparut primele imagini cu ceea ce pare a fi front-panelul-ul iPhone 6, iata ca acum avem deja cateva fotografii cu posibilul iPad Air 2 a carui lansare ar putea avea loc in acest an, in toamna.

Site-ul danez OneMoreThing a publicat recent cateva imagini cu noul front-panel al viitoarei tablete Apple, ceea ce ne-ar putea duce la concluzia ca americanii au inceput productia (cel putin de test) pentru noile display-uri ce vor dota generatia urmatoare a iPad Air.

In timp ce la prima vedere nu exista prea multe schimbari estetice fata de iPad Air, a doua generatie a tabletei Apple se pare ca va beneficia de o integrare panel/display, iar asta inseamna afisajul va fi mai subtire decat cel actual.

Cei de la Macrumors spun ca noua tehnologie va permite companiei americane sa ofere o tableta mai subtire decat prima generatie de Air si, in acelasi timp, sa doteze iPad Air 2 cu o baterie mai mare.

Fotografiile cu front-panel-ul iPad Air 2 par a fi reale, mai ales ca Apple a adoptat tehnologia integrata display/panel pe iPhone 5S (si pe MacBook Pro Retina). Integrarea display-ului cu panelul in aceeasi componenta are si dezavantaje: costul de reparatie, afirma si cei de la iFixit, va creste destul de mult.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: apple ipad air 2 ecran ipad air 2 macbook pro retina ecran ipad air 2014 foto ipad air 2
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google