NVIDIA va lansa Tegra Note 7 LTE

de Bogdan Constantinescu | 28 aprilie 2014

In 2013, cand NVIDIA prezenta Tegra Note 7, o tableta de altfel redutabila, multi au fost dezamagiti: aceasta nu propunea si standardele LTE. In februarie 2013 lucrurile pareau sa fie remediate si NVIDIA facea publica o varianta Tegra Note 7 LTE, dar de atunci nu s-a mai auzit nimic referitor la o data de lansare.

Conform FCC (Federal Communication Commission) se pare insa ca nu vom mai astepta mult si ca Tegra Note 7 LTE va vedea, in sfarsit, lumina zilei. Cand un device ajunge la FCC, acest lucru inseamna ca producatorul este pregatit pentru productia si lansarea acestuia si ca nu asteapta decat aprobarea pentru ca respectivul device sa fie vandut pe teritoriul SUA.

Desigur, nici de data aceasta nu cunoastem o data certa de lansare, dar pasul este unul care ne face sa credem ca aceasta zi nu este departe. Pana atunci, sa recapitulam putin specificatiile promise de noua tableta a celor de la NVIDIA.

Ne asteptam, asadar, la un display de 7 inch (1.280x800), 1GB RAM, 16GB stocare interna, o camera principala de 5 megapixeli si una secundara VGA si, desigur, conectivitatea LTE. De asemenea, cum este de la sine inteles, tableta va avea un GPU Tegra 4.

Sursa: Ubergizmo

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: lansare Tegra Note 7 LTE specificatii NVIDIA Tegra Note 7 LTE amanunte Tegra Note 7 LTE
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google