Microsoft lucreaza la succesorul tabletei Surface 2 (RT) - tableta va rula Windows 10

de Redactia Hit | 26 martie 2015

Microsoft a renuntat oficial la controversatul sistem de operare Windows RT, ce a dotat tabletele Surface RT si Surface 2 (RT) si nimeni nu regreta miscarea gigantului. Totusi, Microsoft nu va renunta si la dezvoltarea unui succesor pentru aceste device-uri. Compania are in lucru urmasul Surface 2 (RT), potrivit unor informatii publicate de catre Winbeta.

Cel mai important detaliu legat de viitoarea tableta Surface (a nu se confunda cu seria Surface Pro) este ca device-ul va rula versiunea completa a sistemului de operare Windows 10, dar spre deosebire de Surface Pro va oferi hardware mai putin performant si va ajunge la utilizatori la un pret mult mai mic decat varful de gama.

Microsoft va miza pentru Surface 3 pe procesoare Intel Core M sau Intel Atom, ce permit realizarea de portabile fanless.

Cei de la WinBeta mai afirma ca Microsoft va oferi primele detalii oficiale despre urmatoarea generatie de tablete Surface (non-PRO) in cadrul conferintei dezvoltatorilor companiei, Build, care va avea loc intre 29 aprilie si 1 mai.

Vom reveni cu detalii

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: microsoft surface windows 10 succesor windows rt tableta microsoft surface
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google