Lenovo a lansat in Romania Yoga Tablet 2, Yoga Tablet 2 Pro si convertibilul Yoga 3 Pro

de Radu Eftimie | 12 noiembrie 2014

Prezentate oficial la inceputul lunii trecute, noile tablete si covertibile din gama Yoga si-au facut, ieri, intrarea si pe piata din Romania, in cadrul unui eveniment dedicat, organizat de Lenovo Romania.

Yoga Tablet 2

Yoga Tablet 2 vine in doua versiuni de dimensiune a ecranului, de 8 inch si de 10,1 inch, si dispune de Android sau Windows 8.1, in functie de optiunea cumparatorului. Noile tablete din seria Yoga 2 se bazeaza pe procesoare Intel Atom, ofera un stand imbunatatit fata de modelele anterioare, cu o stablitate mai mare la apasarea ecranului, si camere principale de 8MP.

Tabletele Yoga 2 de 10 inci si 8 inci, cu Android vor fi disponibile pe piata locala la preturi care pornesc de la 300 de euro, respectiv 250 de euro fara taxe, in timp ce modelele cu Windows (Yoga 2 Ebony) vor ajunge in magazinele romanesti la preturi de 300 de euro fara taxe, pentru modelul de 8 inch, respectiv 400 de euro (tot fara taxe) pentru versiunea cu display de 10 inch.

Yoga Tablet 2 Pro

Yoga Tablet 2 Pro este o tableta cu Android 4.4 Kit Kat care ofera un display de 13,3 inch si proiector incorporat si se bazeaza pe procesorul Intel Atom (generatia a a patra).

Tableta este dedicata inclusiv segmentului de utilizatori business si vine cu un display cu o rezolutie QHD (2560 x 1440p), cu un sistem de sunet bazat pe tehnologiile Dolby Audio si Wolfson Master HiFi, cu subwoofer integrat cu o putere de 8W.

Noua tableta de mari dimensiuni de la Lenovo, Yoga Tablet 2 Pro, dispune de o camera foto principala de 8MP, iar bateria garanteaza o autonomie de pana la 15 ore de utilizare. Tableta cu display de 13,3 inch va dispune, optional, si de conectivitate 4G.

Lenovo Yoga Tablet 2 Pro va fi disponibila in curand la preturi care incep de la aproximativ 500 de euro (fara taxe).

Lenovo Yoga 3 Pro, probabil cel mai frumos convertibil de pe piata

Yoga 3 Pro este un notebook covertibil in tableta si ofera, pe langa design-ul foarte reusit, si de specificatii pe masura.

Are un display de 13 inch protejat cu Gorilla Glass si ofera o rezolutie excelenta, de 3200x1800 pixeli. Portabilul dispune de procesor Intel de ultima generatie (Intel Core M), are o grosime de doar 12,8 mm si cantareste 1,19Kg. Yoga 3 Pro vine in trei culori:  Clementine Orange, Platinum Silver si Champagne Gold.

Ruleaza Windows 8.1, promite o autonomie de pana la 9 ore si este disponibil in Romania la un pret de pornire de 5.500 lei.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: Yoga Tablet 2 romania Yoga Tablet 2 Pro Romania Yoga 3 Pro Romania pret lenovo yoga 2 pret lenovo yoga 3
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google