Imagini noi cu iPad Air 2 (prototip), publicate online

de Redactia Hit | 8 octombrie 2014

Noi imagini cu un prototip iPad Air 2 au aparut pe internet si confirma majoritatea informatiilor pe care le stiam pana acum despre urmatoarea tableta a Apple.

Evenimentul de lansare pentru iPad Air 2 va avea loc peste mai putin de o saptamana (in data de 16 octombrie), daca informatiile publicate si ele recent se adeveresc.

Pana atunci, recapitulam principalele date pe care le avem la dispozitie despre noul iPad Air:

  • pe iPad Air 2 isi va face aparitia Touch ID, ce va inlocui butonul Home
  • iPad Air 2 va fi mai subtire decat prima generatie Air - 7mm fata de 7,5 mm - diferenta va fi, oricum, greu de sesizat.
  • iPad Air 2 va beneficia de 2GB RAM, iar spatiul de stocare va porni de la 32GB (se elimina versiunea de 16GB), lucru destul de logic in conditiile in care ultimul update major - iOS 8 - a necesitat un spatiu liber de 6GB pe unele tablete Apple.
  • iPad Air 2 va veni direct cu iOS 8.1 (si speram ca utilizatorii nu vor mai avea batai de cap cu sistemul de operare asa cum s-a intamplat cu iOS 8.0, 8.0.1 si 8.0.2...
  • desi la nivel de design lucrurile raman cam aceleasi, exista un detaliu care poate fi important pentru multi, iar el se refera la ecranul noului iPad. Marginea display-ului va fi tesita, ca in cazul iPhone 6 si iPhone 6 Plus.
  • si aceste fotografii confirma eliminarea butonului de blocare a senzorului de rotire a ecranului (cu functie si pentru trecerea in modul "mute").

Sursa: Tinhte.vn via Gsmarena

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: ipad air 2 touch id ipad air 2 specificatii foto ipad air 2 lansare ipad air 2 ipad mini ipad air lansare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google