Blackphone va lansa si o tableta cu functii avansate de securitate

de Redactia Hit | 13 octombrie 2014

Silent Circle, compania care produce smartphone-ul Blackphone orientat pe securitatea comunicatiilor si a datelor, ar putea lansa, in curand, si o tableta ce va rula sistemul de operare PrivatOS.

Sunt voci care spun ca Blackphone este cel mai sigur smartphone din punct de vedere al securitatii comunciatiilor si datelor utilizatorilor, dar exista si critici ai conceptului care afirma ca terminalul nu este chiar atat de "imun" in fata eventstra ca smartphone-ul lualelor atacuri IT. Pentru a demonor cu PrivatOS este cel mai sigur, cei de la Blackphone au demarat si un concurs prin care promit premii consistente utilizatorilor care reusesc sa sparga sistemele de siguranta ale device-ului.

Dincolo de aceasta disputa, Blackpone isi vede de treaba, la propriu, si va lansa pe piata, in curand, dupa cum scriu cei de la CNBC, o tableta conceputa pe baza acelorasi caracteristici de securitate avansate care au facut compania cunoscuta.

Momentan nu se stiu specificatiile tabletei Blackphone si nici o data de lansare, insa in mod sigur device-ul se afla in lucru.

Sursa: CNBC via SlashGear

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: blackphone tableta blackphone securitate blackphone privatos
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google