hit.ro  »  Stiri  »  Stiinta Generala  »  Zyxel integreaza Avira OEM pentru a ajuta IMM-urile sa se apere impotriva amenintarilor zero-day si necunoscute

Zyxel integreaza Avira OEM pentru a ajuta IMM-urile sa se apere impotriva amenintarilor zero-day si necunoscute

calendar_month 18 Nov 2021, 13:17
Zyxel Networks a anuntat astazi disponibilitatea API-ului Cloudbox de la Avira OEM, parte a ofertelor NortonLifeLock. Serviciul Cloud Sandbox de la Avira se integreaza cu firewall-urile Zyxel Advanced Threat Protection (ATP). Disponibila acum, aceasta integrare ofera IMM-urilor rate si mai mari de detectare a amenintarilor Zero Day si pentru a contracara amenintarile necunoscute.

Potrivit informatiilor de securitate analizate de ZyXEL*, aproximativ 100 de milioane de amenintari necunoscute au fost detectate in fiecare an si 70% dintre acestea au fost ascunse in fisiere PDF sau ZIP care pot surprinde cu usurinta angajatii sau utilizatorii retelei. Riscurile tot mai mari fac mai importanta ca niciodata implementarea unei solutii care ajuta la protejarea companiilor impotriva atacurilor zero-day si necunoscute, iar asta ofera integrarea serviciilor Zyxel si Avira Cloud Sandbox. Cu tehnologia sandboxing, firewall-urile ZyXEL pot limita automat fisierele rau intentionate intr-un mediu sigur si pe baza solutiei sandbox, unde pot fi testate pentru a determina daca sunt sigure inainte de a fi lasate sa treaca prin firewall.
Prin aceasta integrare a produselor, Zyxel isi continua angajamentul fata de clienti prin furnizarea de solutii de securitate all-in-one care sunt concepute special pentru IMM-uri. Utilizatorii vor beneficia de o arhitectura revolutionara de sandboxing cu performante deosebite, care permite rate de detectie mai bune si timpi de raspuns mai rapizi la atacurile de tip zero-day. Aceasta inseamna ca administratorii de retea sunt dotati cu instrumentele potrivite pentru a opri amenintarile potentiale rapid si eficient, protejând astfel activele valoroase ale afacerii.
Pe lânga imbunatatirile sandbox, utilizatorii firewall-urilor ATP de la Zyxel vor putea profita de un flux continuu de informatii despre amenintari de ultima ora, identificate de alte firewall-uri ATP din intreaga lume. in plus fata de primirea actualizarilor periodice ale semnaturilor nou semnalizate din surse de incredere, o prezentare a acestei baze de date extinse privind amenintarile se va asigura ca utilizatorii au o solutie cuprinzatoare pentru a-si proteja activele de retea si de afaceri impotriva amenintarilor in evolutie.

"Companiile inteleg ca peisajul amenintarilor evolueaza constant si ca este important sa avem masuri care sa poata tine pasul. Odata cu integrarea serviciului Cloud Sandbox al Avira, parte a NortonLifeLock, suntem capabili sa oferim o solutie cuprinzatoare imbunatatita de sandboxing care vizeaza in mod specific piata IMM-urilor, pentru a le oferi linistea ca sunt protejati atât de amenintari cunoscute, cât si de necunoscute", a declarat dl Nathan Yen, AVP al Unitatii de afaceri Gateway a Zyxel.

Noul serviciu Zyxel este disponibil pentru clientii ATP Firewall in pachetul de licente Gold Security Pack. Utilizatorii care au achizitionat aceasta licenta vor fi actualizati automat la noul serviciu Zyxel, fara a fi necesare actiuni si cheltuieli suplimentare. Pentru mai multe informatii despre seria Zyxel ATP Firewall, vizitati https://www.zyxel.com/atp
*Pe baza analizei cloud-ului de securitate Zyxel


 

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?